Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra SP Foder & Energi Webshop. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og SP Foder & Energi Webshop.

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra SP Foder & Energi Webshop. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.
Der tages forbehold for tygfejl og udgåede vare, (kan forkomme at en vare er udgået eller ændret model inden den er taget af eller rettet i shoppen)

 

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra SP Foder & Energi Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark/Danske Fragtmænd, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og SP Foder & Energi Webshop.
Dette betyder at varene sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.
Leveringen sker til kundens adresse eller nærmeste post/gls udleveringssted. Større partier/pallevare over 20 kg er fragten i DK øer med fast broforbindelse.

 

Betaling
Der tages ikke gebyr for betalingen på SP Foder & Energi. Og der kan betales med Dankort og Viabill. vi hæver pengene når varen går herfra.

 

Reklamation
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra SP Foder & Energi Webshop, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til SP Foder & Energi Webshop. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, SP foder & Energi Webshop har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for SP Foder & Energi Webshop.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:
SP Foder og Energi Birkholmvej 2 8752 Østbirk

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.)

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved TLF. 76 69 00 10 eller sp.foder-og-energi@mail.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.)

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Bulk,og palle vare
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 750,00 kr pr . ton/palle

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 
SP Foder & Energi Birkholmvej 2 8752 Østbirk

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. mod forudgående aftale

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Oplysningspligt 
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: sp.foder-og-energi@mail.dk.

Pris og betaling
I SP Foder & Energi Webshoppen har du mulighed for at betale med Dankort samt internationale kreditkort. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 
Alle priser i SP Foder & Energi Webshop - på web-adressen http://www.spfoder.dk/ eri danske kroner og er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.
Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark"Carry On"(Fly) gældende rater.
Det er også muligt at betale via ViaBill – se mere her: www.viabill.dk/terms

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

 

Persondatapolitik 
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr., e-mailadresse og fødselsdato.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos SP Foder og Energi I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på spfoderogenergi.dk er Sten Therkelsen

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos SP Foder og Energi I/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: sp.foder-og-energi@mail.dk

 

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Sten Therkelsen tlf. 76 69 00 10 Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Betalingskort